Поврзи се со нас:
071 219 955

Гумени чизми

Гумени чизми - 331013
НОВ Препорачан

Гумени чизми

Модел: 331013

Броеви: од 23 до 35

Категорија: ГУМЕНИ ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
990,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Гумени чизми од линијата "Scotchlite Reflective Material" во зелена боја со сјајна површина, погодни за дождливи денови. Во горниот дел е поставена рефлективна лента за поголема безбедност при движење, како и врвки за постабилна приврзаност кон потколеницата. Ѓонови со длабоки крампони кои спречуваат лизгање при контакт со каливи и влажни површини.

Броеви Должина на влошка /см/
№23 15
№24 16
№25 16.5
№26 17.5
№27 18
№28 19.3
№29 19.3
№30 20.7
№31 21.7
№32 22
№33 22
№34 22.5
№35 23.4
Гумени чизми

Гумени чизми

990,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Гумени чизми
Гумени чизми
Гумени чизми од линијата "Scotchlite Reflective Material" во темно сина боја со сјајна површина, погодни за дождливи денови. Во горниот дел е поставена рефлективна лента за поголема безбедност при движење, како и врвки за постабилна приврзаност кон потколеницата. Ѓонови со длабоки крампони кои спречуваат лизгање при контакт со каливи и влажни површини.
2020-06-25T15:51:38+02:00
990.00 990.00 MKD 5
(28) броеви:: 28 990.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000070
(31) броеви:: 31 990.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000073
(32) броеви:: 32 990.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000074
(33) броеви:: 33 990.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ Out Of Stock 5000000075
(34) броеви:: 34 990.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ Out Of Stock 5000000076
Споредба на продукти