Поврзи се со нас:
071 219 955

Гумени чизми Cars

Гумени чизми - 98053 Cars
НОВ Препорачан

Гумени чизми Cars

Модел: 98053

Броеви: од 22 до 32

Категорија: ГУМЕНИ ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Гумени чизми со ликовите од "Disney" во црвена боја со сјајна површина, погодни за дождливи денови. Во горниот дел се поставени  врвки за постабилна приврзаност кон потколеницата. Ѓонови со длабоки крампони кои спречуваат лизгање при контакт со каливи и влажни површини.

Броеви Должина на влошка /см/
№22/23 15.5
№24/25 17
№26/27 18.5
№28/29 19.5
№30/31 20
Гумени чизми Cars

Гумени чизми Cars

1.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Гумени чизми Cars
Гумени чизми Cars
Гумени чизми со ликовите од "Disney" во црвена боја со сјајна површина, погодни за дождливи денови. Во горниот дел се поставени  врвки за постабилна приврзаност кон потколеницата. Ѓонови со длабоки крампони кои спречуваат лизгање при контакт со каливи и влажни површини.
2020-06-25T15:51:28+02:00
1399.00 1399.00 MKD 4
(22) броеви:: 22 1399.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ Out Of Stock 5000000918
(24) броеви:: 24 1399.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ Out Of Stock 5000000919
(26) броеви:: 26 1399.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ Out Of Stock 5000000920
(28) броеви:: 28 1399.00 MKD ГУМЕНИ ЧИЗМИ In Stock 5000000921
Споредба на продукти