Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски патики K&K
Патики - 9191061
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Спортски патики K&K

Модел: 9191061

Броеви: од 27 до 44

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.379,41 ден. На залиха
Стара цена: 2.299,01 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
Нема на залиха
На залиха

   

Класични ниски патики од семејната линија. Погодни за целото семејство. Докажана удобност, класична линија од
комбинација на бои во црно-бело. Моделот доаѓа со два комплети на врвки црни и бели. Тие имаат мека јака за дополнителна удобност.
Ѓонот има систем Flexi Step за удобност при пешачење.

Броеви Должина на влошка/см/
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
№36 23.2
№37 23.8
№38 24.4
№39 25
№40 25.6
№41 27.2
№42 27.6
№43 28.5
№44 28.9
Спортски патики K&K

Спортски патики K&K

1.379,41 ден. На залиха
Стара цена: 2.299,01 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
На залиха
Нема на залиха
Спортски патики K&K
Спортски патики K&K
Класични ниски патики од семејната линија. Погодни за целото семејство. Докажана удобност, класична линија одкомбинација на бои во…
2020-06-25T16:35:31+02:00
2299.01 2699.00 MKD 11
(27) броеви:: 27 2299.01 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004068
(28) броеви:: 28 2299.01 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004069
(29) броеви:: 29 2299.01 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000004070
(30) броеви:: 30 2299.01 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004071
(31) броеви:: 31 2299.01 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004072
(34) броеви:: 34 2299.01 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004075
(36) броеви:: 36 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004077
(41) броеви:: 41 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004082
(42) броеви:: 42 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004083
(43) броеви:: 43 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004084
(44) броеви:: 44 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004085
Споредба на продукти