Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски патики K&K
Патики - 9191062
НОВ SALE Препорачан
- 40.00 %

Спортски патики K&K

Модел: 9191062

Броеви: од 27 до 44

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.379,40 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.299,00 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
Нема на залиха
Не е достапен

   

Класични ниски патики од семејната линија. Погодни за целото семејство. Докажана удобност, класична линија од
комбинација на бои темно сина-бело. Моделот доаѓа со два комплети на врвки тегет и бели. Тие имаат мека јака за дополнителна удобност.
Ѓонот има систем Flexi Step за удобност при пешачење.

Броеви Должина на влошка/см/
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
№36 23.2
№37 23.8
№38 24.4
№39 25
№40 25.6
№41 27.2
№42 27.6
№43 28.5
№44 28.9
Спортски патики K&K

Спортски патики K&K

1.379,40 ден. Не е достапен
Стара цена: 2.299,00 ден.
Заштедуваш: 919,60 ден.
Не е достапен
Нема на залиха
Спортски патики K&K
Спортски патики K&K
Класични ниски патики од семејната линија. Погодни за целото семејство. Докажана удобност, класична линија одкомбинација на бои темно…
2020-06-25T16:35:21+02:00
2299.00 2699.00 MKD 10
(29) броеви:: 29 2299.01 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004088
(30) броеви:: 30 2299.01 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000004089
(31) броеви:: 31 2299.01 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004090
(32) броеви:: 32 2299.01 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000004091
(34) броеви:: 34 2299.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000004093
(39) броеви:: 39 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000004098
(40) броеви:: 40 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000004099
(42) броеви:: 42 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004101
(43) броеви:: 43 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004102
(44) броеви:: 44 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004103
Споредба на продукти