Поврзи се со нас:
071 219 955

Планинарски обувки K&K

Планинарски обувки - 945012
Препорачан

Планинарски обувки K&K

Модел: 945012

Броеви: од 25 до 40

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
3.100,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Планинарски обувки со мембрана KKТЕХ која не дозволува на водата да навлезе во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата и удобност при подолга употреба. Јазикот на самата обувка е свиткан така што спречува навлегување на вода во внатрешниот дел на обувките.Влошките се отстранливи, изработени од микрофибер материјал On Steam кој обезбедува побрза апсорпција на влага од стапалата и може да се  чистат со вода и детергент. Погодни за туризам и градски услови.

Броеви Должина на влошка/см/
№25 16.5
№26 17.1
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
№37 24.4
№38 25
№39 25.6
№40 26.2

Планинарски обувки K&K

Планинарски обувки K&K

3.100,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Планинарски обувки K&K
Планинарски обувки K&K
Планинарски обувки со мембрана КegiТЕХ која не дозволува на водата да навлезе во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост…
2020-06-25T14:57:53+02:00
3100.00 3300.00 MKD 2
(25) броеви:: 25 3100.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004493
(31) броеви:: 31 3300.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000004499
Споредба на продукти