Поврзи се со нас:
071 219 955

Сандали за девојчиња K&K
Сандали за девојчиња K&K
НОВ Препорачан

Сандали за девојчиња K&K

Модел: 9212031

Броеви: од 31 до 39

Категорија: ДЕТСКИ САНДАЛИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сребрена
Горен дел       Природна кожа  
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓон Термокаучук
Броеви           Должина на влошка/см/
№31 20
№32 20.6
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.4
№36 23.1
№37 23.8
№38 24.4
№39 25
Сандали за девојчиња K&K

Сандали за девојчиња K&K

2.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Сандали за девојчиња K&K
Сандали за девојчиња K&K
Боја Сребрена Горен дел       Природна кожа   Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓон Термокаучук

K&K

2021-05-20T16:06:29+02:00
2299.00 2299.00 MKD 9
(31) броеви:: 31 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007757
(32) броеви:: 32 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007758
(33) броеви:: 33 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007759
(34) броеви:: 34 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007760
(35) броеви:: 35 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007761
(36) броеви:: 36 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007762
(37) броеви:: 37 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007763
(38) броеви:: 38 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007764
(39) броеви:: 39 2299.00 MKD ДЕТСКИ САНДАЛИ In Stock 2000007756
Споредба на продукти