Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени
Боди за новороденчиња сет од три парчиња
Сет од 3 бодиња
SALE Препорачан
- 50.00%

Боди за новороденчиња сет од три парчиња

Модел: 2211UN20017

Боја: Жолта,Праска, Бела со принтани детали од тигар, слон, зебра...

Категорија: Девојчиња од 0-3 години Производител: Pancho SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
649,50 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.299,00 ден.
Заштедуваш: 649,50 ден.
Нема на залиха
Не е достапен

   

Сет од 3 парчиња.

Боди за момчиња и девојчиња изработено од : 100% органски памук 

Боди за новороденчиња сет од три парчиња

Боди за новороденчиња сет од три парчиња

649,50 ден. Не е достапен
Стара цена: 1.299,00 ден.
Заштедуваш: 649,50 ден.
Не е достапен
Нема на залиха
Споредба на продукти