Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски чизми K&K

Спортски чизми K&K

Модел: 942/9

Броеви: од 27 до 36

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.698,99 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Темносина
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол текстил
Влошка Топол текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
Спортски чизми K&K

Спортски чизми K&K

2.698,99 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски чизми K&K
Спортски чизми K&K
Боја Темносина Горен дел Природна кожа Постава Топол текстил Влошка Топол текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-15T13:16:23+01:00
2698.99 2699.00 MKD 10
(28) броеви:: 28 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000007139
(29) броеви:: 29 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000007140
(30) броеви:: 30 2698.99 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007141
(31) броеви:: 31 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007142
(32) броеви:: 32 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007143
(34) броеви:: 34 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007145
(27) броеви:: 27 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000007138
(35) броеви:: 35 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007146
(36) броеви:: 36 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000007147
Споредба на продукти