Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски чизми K&K

Спортски чизми K&K

Модел: 9194021

Броеви: од 31 до 40

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сива
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.7
№34 22.4
№35 23
№36 23.6
№37 24.3
№38 25
№39 25.6
№40 26.3
Спортски чизми K&K

Спортски чизми K&K

2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски чизми K&K
Спортски чизми K&K
Боја Сива Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-12-25T12:02:59+01:00
2699.00 2699.00 MKD 10
(31) броеви:: 31 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005668
(32) броеви:: 32 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005669
(33) броеви:: 33 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005670
(34) броеви:: 34 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005671
(35) броеви:: 35 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005672
(36) броеви:: 36 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005673
(37) броеви:: 37 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005674
(38) броеви:: 38 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005675
(39) броеви:: 39 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005676
(40) броеви:: 40 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005677
Споредба на продукти