Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски чизми K&K

Спортски чизми K&K
НОВ Препорачан

Спортски чизми K&K

Модел: 9194072

Броеви: од 27 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.699,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Златна
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук

Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
Спортски чизми K&K

Спортски чизми K&K

2.699,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски чизми K&K
Спортски чизми K&K
Боја Златна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-12-25T12:11:01+01:00
2699.00 2699.00 MKD 7
(28) броеви:: 28 2699.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000005588
(29) броеви:: 29 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005589
(30) броеви:: 30 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005590
(31) броеви:: 31 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005591
(32) броеви:: 32 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005592
(34) броеви:: 34 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005594
(27) броеви:: 27 2699.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000005587
Споредба на продукти