Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортски обувки K&K

Модел: 8203021

Броеви: од 20 до 26

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Розева
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук

Број Должина на влошка/см/
№20 13.3
№21 13.9
№22 14.6
№23 15.3
№24 16
№25 16.4
№26 17.1
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Розева Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T15:13:18+02:00
2299.00 2299.00 MKD 7
(20) броеви:: 20 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006701
(22) броеви:: 22 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006699
(21) броеви:: 21 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006700
(23) броеви:: 23 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006698
(24) броеви:: 24 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006697
(25) броеви:: 25 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006696
(26) броеви:: 26 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006695
Споредба на продукти