Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
Препорачан
Спортски обувки K&K

Модел: 8203061

Броеви: од 21 до 26

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Темно сина
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№21 13.9
№22 14.6
№23 15.3
№24 16
№25 16.4
№26 17.1
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Темно сина Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T22:39:32+02:00
2399.00 2399.00 MKD 6
(22) броеви:: 22 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006076
(21) броеви:: 21 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006075
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006077
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006078
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006079
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006080
Споредба на продукти