Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

Модел: 8203062

Броеви: од 21 до 28

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Темно сина
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошки /см/
№21 13.9
№22 14.6
№23 15.3
№24 16
№25 16.7
№26 17.4
№27 18.1
№28 18.8
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Темно сина Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-13T20:27:46+02:00
2399.00 2399.00 MKD 8
(22) броеви:: 22 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006186
(28) броеви:: 28 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006180
(21) броеви:: 21 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006187
(23) броеви:: 23 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006185
(24) броеви:: 24 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006184
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006183
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006182
(27) броеви:: 27 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006181
Споредба на продукти