Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортски обувки K&K

Модел: 8201061

Броеви: од 22 до 26

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Бела / златна
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка/см/
№22 14.6
№23 15.3
№24 16
№25 16.5
№26 17.2
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.299,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Бела / златна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-13T20:58:18+02:00
2299.00 2299.00 MKD 6
(22) броеви:: 22 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006074
(21) броеви:: 21 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006090
(23) броеви:: 23 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006073
(24) броеви:: 24 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006072
(25) броеви:: 25 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006071
(26) броеви:: 26 2299.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006070
Споредба на продукти