Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортски обувки K&K

Модел: 7203052

Броеви: од 25 до 38

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Темно сина
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№25 15.8
№26 16.5
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
№36 23.2
№37 23.8
№38 24
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Темно сина Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T20:38:02+02:00
2699.00 2699.00 MKD 12
(28) броеви:: 28 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006665
(29) броеви:: 29 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006664
(30) броеви:: 30 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006663
(31) броеви:: 31 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006662
(32) броеви:: 32 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006661
(33) броеви:: 33 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006660
(34) броеви:: 34 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006659
(27) броеви:: 27 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006666
(35) броеви:: 35 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006658
(36) броеви:: 36 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006201
(37) броеви:: 37 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006200
(38) броеви:: 38 2699.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006199
Споредба на продукти