Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортски обувки K&K

Модел: 8203071

Броеви: од 21 до 28

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Темно сина
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№21 13.9
№22 14.6
№23 15.3
№24 16
№25 16.7
№26 17.4
№27 18.1
№28 18.8
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Темно сина Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T20:48:08+02:00
2499.00 2499.00 MKD 8
(22) броеви:: 22 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006680
(28) броеви:: 28 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006674
(21) броеви:: 21 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006681
(23) броеви:: 23 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006679
(24) броеви:: 24 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006678
(25) броеви:: 25 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006677
(26) броеви:: 26 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006676
(27) броеви:: 27 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006675
Споредба на продукти