Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортски обувки K&K

Модел: 7213011

Броеви: од 26 до 35

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Виолетова
Горен дел  Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче  Термокаучук

 

Броеви           Должина на влошка/см/
№26 16.5
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
№36 23.2
№37 23.8
№38 24.4

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Виолетова Горен дел  Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче  Термокаучук

K&K

2021-10-03T18:00:06+02:00
2499.00 2499.00 MKD 10
(28) броеви:: 28 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008598
(29) броеви:: 29 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008599
(30) броеви:: 30 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008600
(31) броеви:: 31 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007729
(32) броеви:: 32 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008601
(33) броеви:: 33 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008602
(34) броеви:: 34 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008603
(26) броеви:: 26 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008596
(27) броеви:: 27 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008597
(35) броеви:: 35 2499.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008604
Споредба на продукти