Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортски обувки K&K

Модел: 9201021

Броеви: од 27 до 35

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Црна
Горен дел
Природна кожа
Постава Природна кожа
Влошка Природна кожа
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.7
№28 18.4
№29 19
№30 19.7
№31 20.4
№32 21
№33 21.7
№34 22.4
№35 23
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Црна Горен дел Природна кожа Постава Природна кожа Влошка Природна кожа Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T21:23:44+02:00
2499.00 2499.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005840
(29) броеви:: 29 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005839
(30) броеви:: 30 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005838
(31) броеви:: 31 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005837
(32) броеви:: 32 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005836
(33) броеви:: 33 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005835
(34) броеви:: 34 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005834
(27) броеви:: 27 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005841
(35) броеви:: 35 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000005833
Споредба на продукти