Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан
Спортски обувки K&K

Модел: 7203011

Броеви: од 25 до 38

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сина
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№25 16.5
№26 17.1
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
№37 24.4
№38 25
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.399,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Сина Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T22:12:34+02:00
2399.00 2399.00 MKD 14
(28) броеви:: 28 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006104
(29) броеви:: 29 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006105
(30) броеви:: 30 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006106
(31) броеви:: 31 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006107
(32) броеви:: 32 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006108
(33) броеви:: 33 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006109
(34) броеви:: 34 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006110
(25) броеви:: 25 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006101
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006102
(27) броеви:: 27 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006103
(35) броеви:: 35 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006111
(36) броеви:: 36 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006112
Споредба на продукти