Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
НОВ Препорачан
Спортски обувки K&K

Модел: 7203031

Броеви: од 25 до 34

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Црна
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№25 16.5
№26 17.1
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Црна Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T22:23:12+02:00
2599.00 2599.00 MKD 10
(28) броеви:: 28 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006715
(29) броеви:: 29 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006714
(30) броеви:: 30 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006713
(31) броеви:: 31 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006712
(32) броеви:: 32 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006711
(33) броеви:: 33 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006710
(34) броеви:: 34 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006709
(25) броеви:: 25 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006718
(26) броеви:: 26 2599.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006717
(27) броеви:: 27 2599.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006716
Споредба на продукти