Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K
Препорачан
Спортски обувки K&K

Модел: 7203061

Броеви: од 27 до 35

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Темно сина / зелена
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
Спортски обувки K&K

Спортски обувки K&K

2.499,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортски обувки K&K
Спортски обувки K&K
Боја Темно сина / зелена Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T22:32:11+02:00
2499.00 2499.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006082
(29) броеви:: 29 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006083
(30) броеви:: 30 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006084
(31) броеви:: 31 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006085
(32) броеви:: 32 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006086
(33) броеви:: 33 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006087
(34) броеви:: 34 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006088
(27) броеви:: 27 2499.00 MKD ОБУВКИ Out Of Stock 2000006081
(35) броеви:: 35 2499.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006089
Споредба на продукти