Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски патики за девојчиња K&K
Спортски патики за девојчиња K&K
НОВ Препорачан

Спортски патики за девојчиња K&K

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Розева
Горен дел  Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче  Термокаучук

  

Броеви           Должина на влошка/см/
№26 16.5
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
№36 23.2

Спортски патики за девојчиња K&K

Спортски патики за девојчиња K&K

2.599,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Спортски патики за девојчиња K&K
Спортски патики за девојчиња K&K
Боја Розева Горен дел  Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче  Термокаучук

K&K

2021-10-03T18:56:03+02:00
2599.00 2599.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008667
(29) броеви:: 29 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008668
(30) броеви:: 30 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008669
(31) броеви:: 31 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007947
(32) броеви:: 32 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008670
(33) броеви:: 33 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008671
(34) броеви:: 34 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008672
(27) броеви:: 27 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008666
(35) броеви:: 35 2599.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008673
Споредба на продукти