Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски патики за девојчиња K&K
Спортски патики за девојчиња K&K
НОВ Препорачан

Спортски патики за девојчиња K&K

Модел: 9213021

Броеви: од 29 до 37

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

 
Боја Кафена / лаковани
Горен дел  Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче  Термокаучук

Броеви Должина на влошка /см/
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
№37 24.4
№38 25

Спортски патики за девојчиња K&K

Спортски патики за девојчиња K&K

2.799,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Спортски патики за девојчиња K&K
Спортски патики за девојчиња K&K
  Боја Кафена / лаковани Горен дел  Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче  Термокаучук

K&K

2021-10-03T22:28:12+02:00
2799.00 2799.00 MKD 9
(29) броеви:: 29 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008473
(30) броеви:: 30 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008474
(31) броеви:: 31 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007749
(32) броеви:: 32 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008475
(33) броеви:: 33 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008476
(34) броеви:: 34 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008477
(35) броеви:: 35 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008478
(36) броеви:: 36 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008479
(37) броеви:: 37 2799.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008480
Споредба на продукти