Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортски полувисоки патики K&K
Спортски полувисоки патики K&K
НОВ Препорачан

Спортски полувисоки патики K&K

Модел: 7213051

Броеви: од 27 до 36

Категорија: ДЕТСКИ ОБУВКИ Производител: K&K SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
На залиха

   

Боја Сиво / Розева
Горен дел  Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче  Термокаучук

 

Броеви           Должина на влошка/см/
№26 16.5
№27 17.1
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
№36 23.2
№37 23.8
№38 24.4

Спортски полувисоки патики K&K

Спортски полувисоки патики K&K

2.699,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
На залиха
Нема на залиха
Спортски полувисоки патики K&K
Спортски полувисоки патики K&K
Боја Сиво / Розева Горен дел  Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче  Термокаучук

K&K

2021-10-03T18:26:40+02:00
2699.00 2699.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008649
(29) броеви:: 29 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008650
(30) броеви:: 30 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008651
(31) броеви:: 31 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000007945
(32) броеви:: 32 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008652
(33) броеви:: 33 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008653
(34) броеви:: 34 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008654
(27) броеви:: 27 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ In Stock 2000008648
(35) броеви:: 35 2699.00 MKD ДЕТСКИ ОБУВКИ Out Of Stock 2000008655
Споредба на продукти