Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортско - елегантни чизми K&K

Спортско - елегантни чизми K&K
НОВ Препорачан

Спортско - елегантни чизми K&K

Модел: 7203042

Броеви: од 25 до 35

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Циклама
Горен дел
Природна кожа
Постава Топол поларен текстил
Влошка Топол поларен текстил
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка /см/
№25 16
№26 16.5
№27 17
№28 17.6
№29 18.3
№30 19
№31 19.7
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
Спортско - елегантни чизми K&K

Спортско - елегантни чизми K&K

2.899,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортско - елегантни чизми K&K
Спортско - елегантни чизми K&K
Боја Циклама Горен дел Природна кожа Постава Топол поларен текстил Влошка Топол поларен текстил Ѓонче Термокаучук
2020-10-08T22:11:54+02:00
2899.00 2899.00 MKD 11
(28) броеви:: 28 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006774
(29) броеви:: 29 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006775
(30) броеви:: 30 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006776
(31) броеви:: 31 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006777
(32) броеви:: 32 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006778
(33) броеви:: 33 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006779
(34) броеви:: 34 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006780
(25) броеви:: 25 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006771
(26) броеви:: 26 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006772
(27) броеви:: 27 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006773
(35) броеви:: 35 2899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000006781
Споредба на продукти