Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортско елегантни обувки K&K

Спортско елегантни обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортско елегантни обувки K&K

Модел: 7203101

Броеви: од 26 до 36

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Бордо
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка/см/
№26 17.1
№27 17.8
№28 18.5
№29 19.1
№30 19.8
№31 20.4
№32 21.1
№33 21.8
№34 22.5
№35 23.2
№36 23.8
Спортско елегантни обувки K&K

Спортско елегантни обувки K&K

2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортско елегантни обувки K&K
Спортско елегантни обувки K&K
Боја Бордо Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T15:51:07+02:00
2399.00 2399.00 MKD 11
(28) броеви:: 28 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006196
(29) броеви:: 29 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006195
(30) броеви:: 30 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006194
(31) броеви:: 31 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006193
(32) броеви:: 32 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006192
(33) броеви:: 33 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006191
(34) броеви:: 34 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006190
(26) броеви:: 26 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006198
(27) броеви:: 27 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006197
(35) броеви:: 35 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006189
(36) броеви:: 36 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006188
Споредба на продукти