Поврзи се со нас:
071 219 955

Спортско елегантни обувки K&K

Спортско елегантни обувки K&K
НОВ Препорачан

Спортско елегантни обувки K&K

Модел: 7203022

Броеви: од 27 до 35

Категорија: ОБУВКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел
Природна кожа
Постава Микрофибер
Влошка Микрофибер
Ѓонче Термокаучук
Броеви Должина на влошка/см/
№27 17
№28 17.8
№29 18.5
№30 19.1
№31 19.8
№32 20.4
№33 21.1
№34 21.8
№35 22.5
Спортско елегантни обувки K&K

Спортско елегантни обувки K&K

2.399,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Спортско елегантни обувки K&K
Спортско елегантни обувки K&K
Боја Тегет Горен дел Природна кожа Постава Микрофибер Влошка Микрофибер Ѓонче Термокаучук
2020-09-12T16:17:26+02:00
2399.00 2399.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006178
(29) броеви:: 29 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006177
(30) броеви:: 30 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006176
(31) броеви:: 31 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006175
(32) броеви:: 32 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006174
(33) броеви:: 33 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006173
(34) броеви:: 34 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006172
(27) броеви:: 27 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006179
(35) броеви:: 35 2399.00 MKD ОБУВКИ In Stock 2000006171
Споредба на продукти