Поврзи се со нас:
071 219 955

Топлинки K&K

Топлинки K&K
НОВ Препорачан

Топлинки K&K

Модел: 120212

Броеви: од 26 до 35

Категорија: ТОПЛИНКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Син
Горен дел
Текстил
Постава Текстил
Влошка Текстил
Ѓон ПВЦ
Броеви Должина на влошка /см/
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 18
№30 18.5
№31 19
№32 19.5
№33 20.5
№34 21
№35 22
Топлинки K&K

Топлинки K&K

790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Топлинки K&K
Топлинки K&K
Боја Син Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон ПВЦ
2020-09-11T18:42:48+02:00
790.00 790.00 MKD 10
(28) броеви:: 28 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001556
(29) броеви:: 29 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001557
(30) броеви:: 30 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001558
(31) броеви:: 31 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001559
(32) броеви:: 32 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001560
(33) броеви:: 33 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001561
(34) броеви:: 34 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001562
(26) броеви:: 26 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001554
(27) броеви:: 27 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001555
(35) броеви:: 35 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001563
Споредба на продукти