Поврзи се со нас:
071 219 955

Топлинки K&K

Топлинки K&K
НОВ Препорачан

Топлинки K&K

Модел: 120213

Броеви: од 26 до 34

Категорија: ТОПЛИНКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Тегет
Горен дел
Текстил
Постава Текстил
Влошка Текстил
Ѓон ПВЦ

Броеви Должина на влошка /см/
№26 16
№27 16.5
№28 17
№29 18
№30 18.5
№31 19
№32 19.5
№33 20.5
№34 21
Топлинки K&K

Топлинки K&K

790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Топлинки K&K
Топлинки K&K
Боја Тегет Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон ПВЦ
2020-09-11T19:47:30+02:00
790.00 790.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001566
(29) броеви:: 29 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001567
(30) броеви:: 30 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001568
(31) броеви:: 31 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001569
(32) броеви:: 32 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001570
(33) броеви:: 33 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001571
(34) броеви:: 34 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001572
(26) броеви:: 26 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001564
(27) броеви:: 27 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001565
Споредба на продукти