Поврзи се со нас:
071 219 955

Топлинки K&K

Топлинки K&K
НОВ Препорачан

Топлинки K&K

Модел: 120207

Броеви: од 26 до 34

Категорија: ТОПЛИНКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Розева
Горен дел
Текстил
Постава Текстил
Влошка Текстил
Ѓон ПВЦ
Броеви Должина на влошка /см/
№26 15.6
№27 16.4
№28 17
№29 17.9
№30 18.7
№31 19.1
№32 19.9
Топлинки K&K

Топлинки K&K

790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Топлинки K&K
Топлинки K&K
Боја Розева Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон ПВЦ
2020-09-11T20:24:40+02:00
790.00 790.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001521
(29) броеви:: 29 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001522
(30) броеви:: 30 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001523
(31) броеви:: 31 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001524
(32) броеви:: 32 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001525
(33) броеви:: 33 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001526
(34) броеви:: 34 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001527
(26) броеви:: 26 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001519
(27) броеви:: 27 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001520
Споредба на продукти