Поврзи се со нас:
071 219 955

Топлинки K&K

Топлинки K&K
НОВ Препорачан

Топлинки K&K

Модел: 160 Ania LMG

Броеви: од 19 до 25

Категорија: ТОПЛИНКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
790,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сива
Горен дел
Текстил
Постава Текстил
Влошка Текстил
Ѓон ПВЦ
Броеви Должина на влошка /см/
№19 12
№20 12.5
№21 13
№23 14.5
№24 15
№25 15.5
Топлинки K&K

Топлинки K&K

790,00 ден. Не е достапен
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Топлинки K&K
Топлинки K&K
Боја Сива Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон ПВЦ
2020-09-11T20:29:17+02:00
790.00 790.00 MKD 7
(20) броеви:: 20 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001401
(22) броеви:: 22 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001403
(19) броеви:: 19 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001400
(21) броеви:: 21 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001402
(23) броеви:: 23 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001404
(24) броеви:: 24 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001405
Споредба на продукти