Поврзи се со нас:
071 219 955

Топлинки K&K

Топлинки K&K
НОВ Препорачан

Топлинки K&K

Модел: 120208

Броеви: од 21 до 25

Категорија: ТОПЛИНКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сина / Сива
Горен дел
Текстил
Постава Текстил
Влошка Текстил
Ѓон Кое дише и не се лизга
Броеви Должина на влошка /см/
№21 13
№22 13.7
№23 14.5
№24 15
№25 15.7
№26 16.5
Топлинки K&K

Топлинки K&K

790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Топлинки K&K
Топлинки K&K
Боја Циклама Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон Кое дише и не се лизга
2020-09-11T17:42:02+02:00
790.00 790.00 MKD 6
(22) броеви:: 22 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001529
(21) броеви:: 21 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001528
(23) броеви:: 23 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001530
(24) броеви:: 24 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001531
(25) броеви:: 25 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001532
(26) броеви:: 26 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001533
Споредба на продукти