Поврзи се со нас:
071 219 955

Топлинки K&K

Топлинки K&K
НОВ Препорачан

Топлинки K&K

Модел: 120209

Броеви: од 20 до 25

Категорија: ТОПЛИНКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Сина / Сива
Горен дел
Текстил
Постава Текстил
Влошка Текстил
Ѓон ПВЦ

Броеви Должина на влошка/см/
№20 12.5
№21 13.3
№22 14
№23 14.7
№24 15.3
№25 16
Топлинки K&K

Топлинки K&K

790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Топлинки K&K
Топлинки K&K
Боја Циклама Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон ПВЦ
2020-09-11T17:58:10+02:00
790.00 790.00 MKD 6
(20) броеви:: 20 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001534
(22) броеви:: 22 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001536
(21) броеви:: 21 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001535
(23) броеви:: 23 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001537
(24) броеви:: 24 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001538
(25) броеви:: 25 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001539
Споредба на продукти