Поврзи се со нас:
071 219 955

Топлинки K&K

Топлинки K&K
НОВ Препорачан

Топлинки K&K

Модел: 120210

Броеви: од 20 до 25

Категорија: ТОПЛИНКИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Боја Зелена
Горен дел
Текстил
Постава Текстил
Влошка Текстил
Ѓон Кое дише и не се лизга
Броеви Должина на влошка /см/
№20 12.5
№21 13
№22 14
№23 15
№24 15.5
№25 16
Топлинки K&K

Топлинки K&K

790,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Топлинки K&K
Топлинки K&K
Боја Зелена Горен дел Текстил Постава Текстил Влошка Текстил Ѓон Кое дише и не се лизга
2020-09-11T18:04:16+02:00
790.00 790.00 MKD 6
(20) броеви:: 20 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001540
(22) броеви:: 22 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001541
(21) броеви:: 21 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001542
(23) броеви:: 23 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001543
(24) броеви:: 24 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001544
(25) броеви:: 25 790.00 MKD ТОПЛИНКИ In Stock 4000001545
Споредба на продукти