Поврзи се со нас:
071 219 955

Мени
Мени
Целосни шпилхозни
Целосни шпилхозни
SALE Препорачан
- 50.00%

Целосни шпилхозни

Модел: 2211GN30003

Боја: Виолетова

Категорија: Девојчиња од 0-3 години Производител: Pancho SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
649,50 ден. На залиха
Стара цена: 1.299,00 ден.
Заштедуваш: 649,50 ден.
Нема на залиха
На залиха

   

Целосни шпилхозни за девојчиња изработен од : 100% органски памук

Шпилхозни за девојчиња во комбинација на бои од виолетова и нежно зелена, модерен изглед.

Целосни шпилхозни

Целосни шпилхозни

649,50 ден. На залиха
Стара цена: 1.299,00 ден.
Заштедуваш: 649,50 ден.
На залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти