Поврзи се со нас:
071 219 955

Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми
SALE Препорачан
- 1.950,00 ден.

Водоотпорни чизми

Модел: 9174202

Броеви: од 31 до 39

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.949,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.950,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата и удобност при долготрајна употреба. Јазикот е споен со обувката со цел да штити од навлегување на вода во внатрешноста на обувките.

Броеви Должина на влошка
№31 20,4см.
№32 21см.
№33 21,6см.
№34 22,3см.
№35 23см.
№36 23,6см.
№37 24,3см.
№38 25см.
№39 25,7см.
Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми

1.949,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.950,00 ден.
Нема на залиха
Водоотпорни чизми
Водоотпорни чизми
Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата и удобност при долго
2020-12-25T11:10:15+01:00
3899.00 3899.00 MKD 5
(31) броеви:: 31 3899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003648
(32) броеви:: 32 3899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003649
(35) броеви:: 35 3899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003652
(36) броеви:: 36 3899.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003653
(39) броеви:: 39 3899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003656
Споредба на продукти