Поврзи се со нас:
071 219 955

Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми - 764204
SALE Препорачан
- 1.550,00 ден.

Водоотпорни чизми

Модел: 764204

Броеви: од 24 до 28

Категорија: ККТЕХ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.549,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.099,00 ден.
Заштедуваш: 1.550,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата и удобност при долготрајна употреба. Јазикот е споен со обувката со цел да штити од навлегување на вода во внатрешноста на обувките.

Броеви Должина на влошка, во см
№24 16
№25 16.5
№26 17.2
№27 17.6
№28 18.3
Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми

1.549,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.099,00 ден.
Заштедуваш: 1.550,00 ден.
Нема на залиха
Водоотпорни чизми
Водоотпорни чизми
Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата…
2020-06-25T17:51:55+02:00
3099.00 3099.00 MKD 4
(24) броеви:: 24 3099.00 MKD ККТЕХ In Stock 2000002139
(25) броеви:: 25 3099.00 MKD ККТЕХ In Stock 2000002140
(26) броеви:: 26 3099.00 MKD ККТЕХ In Stock 2000002141
(28) броеви:: 28 3099.00 MKD ККТЕХ In Stock 2000002143
Споредба на продукти