Поврзи се со нас:
071 219 955

Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми - 764205
SALE Препорачан
- 930,00 ден.

Водоотпорни чизми

Модел: 764205

Броеви: од 24 до 28

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.169,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.099,00 ден.
Заштедуваш: 930,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата и удобност при долготрајна употреба. Јазикот е споен со обувката со цел да штити од навлегување на вода во внатрешноста на обувките.ДетскичизмисомембранаККТЕХкоја не дозволуванавлегувањенаводаво внатрешностанаобувките.Обезбедувапроветривостнастапалатаиудобностпридолготрајна употреба.Јазикоте споен со обувката со цел даштити однавлегувањенаводаво внатрешностанаобувките.

Броеви Должина на влошка
№24 15,4см.
№25 16см.
№26 16,5см.
№27 17,6см.
№28 18,3см.
Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми

2.169,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.099,00 ден.
Заштедуваш: 930,00 ден.
Нема на залиха
Водоотпорни чизми
Водоотпорни чизми
Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата…
2020-06-25T17:50:00+02:00
3099.00 3099.00 MKD 5
(25) броеви:: 25 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002145
(26) броеви:: 26 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002146
(28) броеви:: 28 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002148
(24) броеви:: 24 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002144
(27) броеви:: 27 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000002147
Споредба на продукти