Поврзи се со нас:
071 219 955

Водоотпорни чизми K&K

Водоотпорни Чизми - 9174211
НОВ SALE Препорачан
- 1.170,00 ден.

Водоотпорни чизми K&K

Модел: 9174211

Броеви: од 31 до 33

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.729,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.170,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски водоотпорни чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата и удобност при долготрајна употреба. Јазикот е свиткан така за да штити од продирање на вода во внатрешноста на обувките.

Водоотпорни чизми K&K

Водоотпорни чизми K&K

2.729,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.170,00 ден.
Нема на залиха
Водоотпорни чизми K&K
Водоотпорни чизми K&K
Детски водоотпорни чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост…
2020-06-25T16:10:05+02:00
3899.00 3899.00 MKD 3
(31) броеви:: 31 3899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003657
(32) броеви:: 32 3899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003658
(33) броеви:: 33 3899.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003659
Споредба на продукти