Поврзи се со нас:
071 219 955

Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми - 964201
SALE Препорачан
- 1.950,00 ден.

Водоотпорни чизми

Модел: 964201

Броеви: од 28 до 30

Категорија: ККТЕХ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.949,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.950,00 ден.
Нема на залиха

   

Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата и удобност при долготрајна употреба. Јазикот е свиткан така за да штити од продирање на вода во внатрешноста на обувките.

Броеви Должина на влошка
№24 15,4см.
№25 16см.
№26 16,5см.
№27 17,6см.
№28 18,3см.
№29 19см.
№30 19,7см.
Водоотпорни чизми

Водоотпорни чизми

1.949,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.899,00 ден.
Заштедуваш: 1.950,00 ден.
Нема на залиха
Водоотпорни чизми
Водоотпорни чизми
Детски чизми со мембрана ККТЕХ која не дозволува навлегување на вода во внатрешноста на обувките. Обезбедува проветривост на стапалата…
2020-06-25T17:52:06+02:00
3899.00 3899.00 MKD 2
(29) броеви:: 29 3899.00 MKD ККТЕХ In Stock 2000004878
(30) броеви:: 30 3899.00 MKD ККТЕХ In Stock 2000004879
Споредба на продукти