Поврзи се со нас:
071 219 955

Балетанка бела

За танци и спорт - Балетанка
НОВ Препорачан

Балетанка бела

Модел: С.Балетанка

Броеви: од 24 до 40

Категорија: С.БАЛЕТАНКА SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
515,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха

   

Бели спортски балетанки од природна кожа со ластик за полесно облекување, со две гумирани зони на долниот дел, кои обезбедуваат совршено прилепување со подот. Соодветни за танцување и спорт.

Броеви Должина на влошка /см/
№24 16
№25 16.7
№26 17.4
№27 18
№28 18.7
№29 19.3
№30 20
№31 20.7
№32 21.3
№33 22
№34 22.7
№35 23.4
№36 24
№37 24.7
№38 25.5
№39 26.1
№40 26.7

Балетанка бела

Балетанка бела

515,00 ден. На залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Балетанка бела
Балетанка бела
Бели спортски балетанки од природна кожа со ластик за полесно облекување, со две гумирани зони на долниот дел, кои обезбедуваат совршено…
2020-06-25T15:51:09+02:00
515.00 515.00 MKD 13
(24) броеви:: 24 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1178
(25) броеви:: 25 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1179
(26) броеви:: 26 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1180
(27) броеви:: 27 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1181
(30) броеви:: 30 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1184
(31) броеви:: 31 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1185
(33) броеви:: 33 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1187
(35) броеви:: 35 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1189
(36) броеви:: 36 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1190
(37) броеви:: 37 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1191
(38) броеви:: 38 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1192
(39) броеви:: 39 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1193
(40) броеви:: 40 515.00 MKD С.БАЛЕТАНКА In Stock 1194
Споредба на продукти