Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Зимски чизми - 7194021
SALE Препорачан
- 1.240,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 7194021

Броеви: од 31 до 38

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.859,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.099,00 ден.
Заштедуваш: 1.240,00 ден.
Нема на залиха

   

Стилски чизми изработени од природен велур.

Сигурно ѓонче направено од термопластична гума, што спречува лизгање. Мека, топла постава која ги топли стапалата во зимските денови. Со врски за подобро прицврстување на ногата. Флексибилни при одење со систем Flexi step.

Броеви Должина на влошка /см
№31 20.4
№32 21
№33 21.6
№34 22.3
№35 23
№36 23.6
№37 24.3
№38 25
Чизми K&K

Чизми K&K

1.859,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.099,00 ден.
Заштедуваш: 1.240,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Стилски чизми изработени од природен велур. Сигурно ѓонче направено од термопластична гума, што спречува лизгање. Мека, топла постава…
2020-06-25T17:48:03+02:00
3099.00 3099.00 MKD 6
(31) броеви:: 31 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001876
(32) броеви:: 32 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001877
(33) броеви:: 33 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001878
(34) броеви:: 34 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001879
(35) броеви:: 35 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001880
(37) броеви:: 37 3099.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000001882
Споредба на продукти