Поврзи се со нас:
071 219 955

Зимски Чизми

Зимски Чизми - 9174052
SALE Препорачан
- 1.700,00 ден.

Зимски Чизми

Модел: 9174052

Броеви: од 31 до 39

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.699,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.399,00 ден.
Заштедуваш: 1.700,00 ден.
Нема на залиха

   

Зимски чизми за девојки во класична кафена боја со импресивен елегантен дизајн, актуелни акценти во детали - токи и елементи со надворешно крзно.

Висока чизма, издигната во предниот дел и закосени во задниот дел. Тренди ѓонче од термокаучук со крампони кое не се лизга. Топла постава, засилена пета. Системот Flexi Step додава флексибилност и удобност при одење и пешачење.

Броеви Должина на влошка /см/
№31 20.6
№32 21.1
№33 22
№34
№35
№36 24.1
№37 24.8
№38 25.5
№39 26.1
№40
Зимски Чизми

Зимски Чизми

1.699,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.399,00 ден.
Заштедуваш: 1.700,00 ден.
Нема на залиха
Зимски Чизми
Зимски Чизми
Зимски чизми за девојки во класична кафена боја со импресивен елегантен дизајн, актуелни акценти во детали - токи и елементи со надворешно…
2020-06-25T17:50:23+02:00
3399.00 3399.00 MKD 7
(32) броеви:: 32 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003603
(37) броеви:: 37 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003608
(38) броеви:: 38 3399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003609
(39) броеви:: 39 3399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003610
(31) броеви:: 31 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003602
(33) броеви:: 33 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003604
(36) броеви:: 36 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003607
Споредба на продукти