Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Зимски Чизми - 9174071
SALE Препорачан
- 1.600,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 9174071

Броеви: од 27 до 32

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
1.599,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.199,00 ден.
Заштедуваш: 1.600,00 ден.
Нема на залиха

   

Дизајнерски црни чизми со акцентирани детали од сребрена штампа со средна висина.Имаат топла постава и стабилна шара на ѓонот.Моделот има патент за полесно облакање.Тие имаат зајакната пета и вграден Flexi Step систем кој обезбедува удобност и флексибилност при одење.

Броеви Должина на влошка
№27 18см.
№28 18,7см.
№29 19,4см.
№30 20,1см.
№31 20,7см.
№32 21,4см.
№33 22,1см.
№34 22,8см.
№35 23,4см.
№36 24,1см.
№37 24,7см.
Чизми K&K

Чизми K&K

1.599,00 ден. На залиха
Стара цена: 3.199,00 ден.
Заштедуваш: 1.600,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Дизајнерски црни чизми со акцентирани детали од сребрена штампа со средна висина. Имаат топла постава и стабилна шара на ѓонот. Моделот…
2020-06-25T17:49:43+02:00
3199.00 3199.00 MKD 6
(29) броеви:: 29 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003621
(36) броеви:: 36 3199.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003628
(27) броеви:: 27 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003619
(28) броеви:: 28 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003620
(30) броеви:: 30 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003622
(31) броеви:: 31 3199.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003623
Споредба на продукти