Поврзи се со нас:
071 219 955

Чизми K&K

Зимски чизми - 9184011
SALE Препорачан
- 1.360,00 ден.

Чизми K&K

Модел: 9184011

Броеви: од 28 до 37

Категорија: ЧИЗМИ SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
2.039,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.399,00 ден.
Заштедуваш: 1.360,00 ден.
Нема на залиха

   

Зимски елегантни чизми за девојки од кожа и велур со декоративни елементи за современ изглед. Линијата е класична, чизмите имаат висок грб и зајакната пета. Ѓонче кое заштитува од лизгање а вградениот систем Flexi Step овозможува флексибилност при одење.

Броеви Должина на влошка
№28 18,5см.
№29 19,2см.
№30 19,9см.
№31 20,6см.
№32 21,3см.
№33 22см.
№34 22,6см.
№35 23,1см.
№36 23,6см.
№37 24,2см.
Чизми K&K

Чизми K&K

2.039,00 ден. Не е достапен
Стара цена: 3.399,00 ден.
Заштедуваш: 1.360,00 ден.
Нема на залиха
Чизми K&K
Чизми K&K
Зимски елегантни чизми за девојки од кожа и велур со декоративни елементи за современ изглед. Линијата е класична, чизмите имаат висок…
2020-06-25T17:49:17+02:00
3399.00 3399.00 MKD 9
(28) броеви:: 28 3399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003940
(35) броеви:: 35 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003947
(36) броеви:: 36 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003948
(29) броеви:: 29 3399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003941
(30) броеви:: 30 3399.00 MKD ЧИЗМИ In Stock 2000003942
(33) броеви:: 33 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003945
(34) броеви:: 34 3399.00 MKD ЧИЗМИ Out Of Stock 2000003946
Споредба на продукти